Houten buitenkeuken op maat laten maken

Voor wie graag buiten kookt, is een houten buitenkeuken een droom. Zowel in de zomer als in de winter kan je de buitenkeuken gebruiken om gezellig met familie en vrienden te tafelen.

Houten buitenkeuken op maat

De houten buitenkeuken bestaat uit verschillende onderdelen, denk maar aan houten keukenkasten en legplanken, aanrecht, opbergkasten enz... Alles wordt door de schijnwerker op maat van de klant gemaakt in een houtsoort naar keuze. Hout heeft een warme uitstraling en geeft een landelijk karakter aan je keuken.

Meestal wordt gekozen voor tropisch hardhout zoals Padoek, Bankirai of Teak maar een buitenkeuken in Thermowood of Europees hout is ook perfect mogelijk. Gebruik steeds een houtsoort die geschikt is voor buiten. Sommige houtsoorten dien je best te behandelen tegen de weersomstandigheden ( onbehandeld hout ) en om eventueel vergrijzing tegen te gaan. Veel is afhankelijk of de buitenkeuken wel dan niet overkapt zal worden door een terrasoverkapping.

Buitenkeuken met overkapping

Wie graag beschut kookt en tafelt met familie en vrienden kan opteren om dit te doen onder een overkapping. Ideaal is een houten uitbouw of een houten terrasoverkapping. Je kan kiezen tussen een open of gesloten overkapping. Aangezien moderne buitenkeukens ook nog eens voorzien zijn van allerhande ( elektrische ) keukentoestellen zoals een oven, koelkast, barbecue, spoelbak... wordt aangeraden om deze te beschermen, dit verlegt de levensduur van de toestellen gevoelig.

Houten buitenkeuken op maat laten maken?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte

Vaste of mobiele buitenkeuken

Wie voldoende plaats in de tuin heeft, kan opteren voor de plaatsing van een vaste buitenkeuken. Wie geen beschutting in hout wenst te plaatsen of niet genoeg plaats in de tuin heeft, kan opteren voor de plaatsing van een mobiele buitenkeuken in hout. Dit keukenblok is voorzien van een aantal wielen. Je verplaatst de houten buitenkeuken naar waar je maar wenst. Te veel zonneschijn, te veel wind, te veel rook van de barbecue... geen probleem... je verplaatst gewoon de keuken naar een betere plek om te koken.

Prijs houten buitenkeuken op maat

Het is zeer moeilijk om richtprijzen mee te delen aangezien er zeer veel factoren zijn die de prijs zullen bepalen, denk maar aan de grootte van de buitenkeuken, de gebruikte houtsoort, het aantal elektrische toestellen, inrichting van het sanitair... ( spoelbak, afvoer, aanvoer water... ). Indien je wenst te weten hoeveel jouw droomkeuken voor buiten kost, vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte aan.

Houten buitenkeuken op maat laten maken?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte